Greek |  English
 • Επενδυτικά Προγράμματα

  Τα επενδυτικά προγράμματα αποτελούν ευκαιρία για την Ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών και η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαφόρων επενδυτικών προγραμμάτων.

 • Επιχειρησιακή Ανάπτυξη

  H Επιχειρησιακή Ανάπτυξη αφορά την ανάπτυξη και αξιοποίηση διαφόρων επιχειρηματικών ευκαιριών και προϋποθέτει την γνώση θεωριών και πρακτικών του σύγχρονου Management.

 • Μελέτες Βιωσιμότητας & Έρευνες

  Η μελέτη βιωσιμότητας προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε επιχείρηση να προσδιορίσει και να αξιολογήσει με μετρήσιμους οικονομικούς και μη δείκτες τη δραστηριότητά της και τη μελλοντική της επιβίωση και ανάπτυξη.

 • Ανάπτυξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

  Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, που αποτελούν στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας, πλήττονται όλο και περισσότερο από την τρέχουσα οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση, καθώς συρρικνώνεται η ζήτηση, περιορίζονται οι επενδύσεις και μειώνεται η ρευστότητα.

 • Αιολική Ενέργεια

  Η αιολική ενέργεια αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ενέργειας στη χώρα μας ενώ οι επενδυτικές ευκαιρίες είναι αξιοσημείωτες.

 • Βιομάζα & Βιοαέριο

  Η βιομάζα και τα βιοκαύσιμα θεωρούνται ισχυροί συντελεστές της αγοράς των ΑΠΕ με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

 • Γεωθερμία

  Η θερμότητα που υπάρχει στο εσωτερικό της γης αποτελεί τη γεωθερμική ενέργεια και είναι τόσο μεγάλη, ώστε να θεωρηθεί πρακτικά ανεξάντλητη μορφή ενέργειας. 

 • Υδροηλεκτρική Ενέργεια

  Η υδροηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από την εκμετάλλευση των υδάτων των ποταμών. Στην Ελλάδα υπάρχει υδροηλεκτρικό δυναμικό για να καλύψει σημαντικό ποσοστό της ενεργειακής κατανάλωσης.

 • Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Net Metering

  Η Ελλάδα διαθέτει πλούσιο ηλιακό δυναμικό και εκτιμάται ότι η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το ένα τρίτο των ενεργειακών αναγκών της χώρας.

 • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευής έργων Α.Π.Ε. σε βασικούς ενεργειακούς κλάδους όπως είναι η αιολική ενέργεια, η ηλιακή ενέργεια, καθώς και η ενεργειακή αξιοποίηση των αποβλήτων και της βιομάζας.

 • Ανάπτυξη Γης & Ακινήτων

  Η εταιρία μας προτείνει αξιόλογες, μοναδικές εκτάσεις και οικόπεδα για δημιουργία έργων υψηλών προδιαγραφών εμπορικού, ψυχαγωγικού, τουριστικού και οικιστικού ενδιαφέροντος.

 • Ενεργειακή Αναβάθμιση & Ανακαίνιση Κτιρίων

  Σας προσφέρουμε σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας με στόχο την αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του κτιρίου σας, την ανακαίνισή του και την εξοικονόμηση χρημάτων.

 • Μεταλλικές & Βιομηχανικές Κατασκευές

  Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μεταλλικά κτίρια και ειδικές μεταλλικές κατασκευές. Όλα τα έργα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις ιδιαίτερες προδιαγραφές του πελάτη.

 • Διαχείριση Έργου

  Παρέχουμε υπηρεσίες Διαχείρισης Έργου με σωστή εφαρμογή γνώσεων, δεξιοτήτων, εργαλείων και τεχνικών, με στόχο να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σας  κατά την εκτέλεση των δραστηριοτήτων ενός έργου.

Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας VisionTask. Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες συμβούλου διοίκησης επιχειρήσεων και έργων. Είμαστε μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων που παράσχει από το 2007 τις υπηρεσίες της σε δεκάδες επιχειρήσεων στην Ελληνική περιφέρεια. Δραστηριοποιούμαστε σε κάθε τομέα της οικονομίας, ενώ έχουμε πάντα ενεργό ρόλο στις πρωτοποριακές αναδυόμενες οικονομίες. Η εξειδίκευσή μας στους τομείς της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των επιχειρήσεων, η διείσδυση μας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και η τεχνογνωσία μας στην Κατασκευή έργων μας δίνει ένα ευρύ πεδίο δράσης σε τοπικό αλλά και διεθνή ορίζοντα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών έργου ανάλογα με τις ανάγκες σας, έχουν ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού κινδύνου και την βελτιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που ζούμε. Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Πιστεύουμε πως σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και η ιδανική λύση και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας ώστε να πραγματοποιήσουμε τα επιχειρηματικά σας όνειρα με απόλυτη επιτυχία.

Με ιδέες από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Για Ανάπτυξη Παντού και Ανάπτυξη για όλους.

Τελευταία Νέα

Οι επιχειρήσεις ανεβάζουν τις συνδέσεις του net-metering.

Προέλαση του net-metering δείχνουν τα στοιχεία αναφορικά με τις εγκαταστάσεις συστημάτων αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό εντός του 2021, καθώς ήταν...

Διαβάστε περισσότερα

Κάθετη πτώση στις αιτήσεις για μικρά φωτοβολταϊκά.

Κάθετη πτώση στις αιτήσεις για μικρά φωτοβολταϊκά.Όπως ήταν αναμενόμενο καταγράφηκε μεγάλη πτώση στον αριθμό των αιτήσεων για έργα ΑΠΕ που κατατέθηκαν στον...

Διαβάστε περισσότερα

Eurostat: Επετεύχθη ο ευρωπαϊκός στόχος 20% ΑΠΕ το 2020.

Eurostat: Επετεύχθη ο ευρωπαϊκός στόχος 20% ΑΠΕ το 2020.Υπερκαλύφθηκε κατά 2% ο ευρωπαϊκός στόχος για το 2020 ως προς το μερίδιο των ΑΠΕ στην τελική ενεργειακή...

Διαβάστε περισσότερα

περισσότερα νέα »

Το Newsletter μας

Download

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος:

Εγγραφή

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε περιοδικά το ενημερωτικό μας δελτίο με ευκαιρίες επενδύσεων και επιδοτήσεων:

Γραφείο Αθηνών: 2106014741
Γραφείο Τρικάλων: 2431023121
VisionTask Development Consultants
Αρχική | Υπηρεσίες | Επικοινωνία